Adyen: mijden of instappen?

Deel deze podcast

Experts geven hun mening

Adyen: mijden of instappen?

Adyen beleeft stormachtige tijden. Steeds meer beleggers vinden bedrijven als Adyen veel te hoog gewaardeerd. Na een omzetwaarschuwing van de Franse concurrent Worldline zakte het aandeel nóg verder weg. Wim Zwanenburg van Stroeve Lemberger mijdt het aandeel daarom liever. "Je ziet toch dat die betaalmarkt hier en daar hapert, dat roept ook twijfel op over de omzet." Daarom mijdt hij het aandeel voorlopig. Han Dieperink van Aureus Vermogensbeheer staat er anders in. "Ik zie Adyen wel zitten, het is nu een stuk goedkoper geworden. De markt is nu lastig, maar Adyen komt daaruit als een van de winnaars, denk ik."

 

Stellantis

Over Stellantis zijn de experts het wél eens. Een luisteraar vraagt zich af of dat een goed aandeel is, en het eensluidende antwoord is: niet echt. De toekomst wordt elektrisch, en Han is van mening dat de Chinezen die strijd gaan winnen. Wim ziet ook wel een lage koers, "maar de winstgroei is dan ook totaal afwezig".

 

Cijfers - Vragen - Tips

Uiteraard worden er nog meer vragen in de podcast behandeld en komen de belangrijkste bedrijfscijfers aan bod. Aan het eind zijn er de tips. Wim gaat voor een Amerikaans techbedrijf, Han gaat voor een grote oliemaatschappij. Geniet van de podcast!

 

BeursTalk Premium

Als je BeursTalk de beste podcast voor beleggers vindt, sluit je dan aan bij BeursTalk Premium! Een abonnement kan per jaar of per maand en geeft je toegang tot podcast specials en columns, geschreven door experts. Je krijgt meer verdieping, meer achtergrondinformatie.

Met je abonnement steun je de podcast financieel en levert extra rendement op in vorm van verdiepende content, waardoor je nog betere beleggingsbeslissingen maakt. En je maakt het voor mij mogelijk om de beste podcast voor beleggers te blijven maken. Kortom: alle reden om lid van BeursTalk Premium te worden! Ga naar de site en meld je aan!
 

Easybroker

Easybroker is een partner van BeursTalk. Deze week spreek ik met André Brouwers van het Beleggingsinstituut. Klanten van Easybroker hebben gratis toegang tot de kennis van het instituut.

In deze aflevering bespreek ik met André de mogelijkheid van een beurscrash, waar steeds meer analisten zich zorgen over maken. Zijn er inderdaad overeenkomsten met de crash van 1987 en nu?

André geeft een uitgebreid antwoord op die vraag, waarbij hij ingaat op mogelijke overeenkomsten in koerspatronen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk of je je daartegen kunt wapenen, en zo ja, hoe dan?

André neemt je mee in deze actuele discussie, en geeft ook aan hoe hij zijn beleggingen beschermt tegen een eventuele crash.
Je kunt André ook zelf een vraag stellen over beleggen, of technische analyse. Stuur je vraag voor André  naar rob@beurstalk.com! En blijf dus luisteren tot het einde!

Beluister de podcast hier

Beurstalk


Ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws van BeursTalk?
Voer dan hieronder je e-mail adres in.

Andere podcasts

Alphabet maakt sterke AI comeback
Alphabet maakt sterke AI comeback
Met Gemini vindt het aansluiting bij Microsoft
07-12-2023
De Hangmatbelegger - Interview Yoran Brondsema
De Hangmatbelegger - Interview Yoran Brondsema
Hét boek over passief beleggen
02-12-2023
ASR treft gunstige schikking woekerpolissen
ASR treft gunstige schikking woekerpolissen
Kosten zijn veel lager dan verwacht
30-11-2023
Shell populair, ondanks uitdagingen
Shell populair, ondanks uitdagingen
Twee visies op de oliesector
24-11-2023